banner

Oisterwijkse Wereldkeuken groot succes


Sinds enkele maanden wordt er in het Inlooppunt een keer per maand op zondagmiddag gekookt door vrouwen uit verschillende culturen. Daarbij staat de ontmoeting centraal. Het is een succes. Nederlandse vrouwen blijken namelijk heel nieuwsgierig en geïnteresseerd in de buitenlandse kruiden en kookwijze. En de vrouwen met een buitenlandse achtergrond vinden het op hun beurt leuk om dingen uit te leggen.

Eten verbindt

Eerder stond de Marokkaanse en de Soedanese keuken centraal. De heerlijke geur van specerijen vulde de ruimte en iedereen genoot duidelijk. De dames waren super enthousiast: “ik heb een geweldig leuke middag beleefd”, zo vertelde een van de deelneemsters. “En ik wist niet, dat buitenlands eten zo lekker kan zijn. Het is echt een aanrader om eens mee te doen”. Verhalen en kooktips werden volop uitgewisseld en zo werd het een enorm gezellige maar ook interessante middag.

Wanneer

Dames koken samen Wereldse gerechten

Elke laatste zondag van de maand, dus ook op 27 januari, wordt er weer van 13.00 tot 16.00 uur gekookt. Welk land dan op het programma staat? Laat u verrassen en meld u aan. Kosten bedragen slechts € 3,= per keer. U kunt zich hiervoor 5 dagen vooraf aanmelden bij Khadija Korch: Telefoon 06-25046452/email: khadija_korch@hotmail.com.

Liever een gewone lunch of brunch?

Wist u dat u bij het Inlooppunt ook op woensdagmiddag kunt genieten van een Nederlandse warme maaltijd 12.00 – 14.00 uur? Of wat dacht u van een gezellige brunch op elke derde zondagmiddag van de maand. De kosten zijn laag. Hiervoor aanmelden kan bij Ingrid Oosterling: 013-5284080 / 06-17163091 (tijdens kantooruren) of tijdens de openingstijden van het Inlooppunt op dinsdag- en donderdagmiddag en vrijdagochtend.

 

DTZ logo low

Delen: