banner

Oisterwijk doet het even anders dit jaar


Op woensdag 9 januari was de nieuwjaarsbijeenkomst ‘nieuwe stijl’ van de gemeente Oisterwijk. Cabaratier Mark van de Veerdonk gaf op geheel eigen wijze zijn kijk op het afgelopen jaar in de gemeente Oisterwijk en nam de vooraf ingeschreven bezoekers mee naar het Oisterwijk van 2062. De opkomst was hoog en de reacties waren overwegend positief!

Een korte blik vanaf de tribune:

Natuurlijk deelde burgemeester Hans Janssen ook nog zijn nieuwjaarswens met de aanwezigen. Hij wil samen bouwen aan een nog mooier Oisterwijk:

“Steeds meer werken we als gemeentebestuur en gemeentelijke organisatie samen met onze partners, inwoners, instellingen en bedrijven. Het kan en het moet op die manier. Elkaar ruimte geven en elkaar je fouten gunnen. Samen bouwen we ook aan een warm welkom voor alle Haarenaren.”

“Bouwen doen we door sociale probleem situaties steeds meer dichtbij aan te pakken. Aan de keukentafel. Bouwen aan nabijheid. We bouwen ook aan onze voorzieningen, met een nieuw zwembad en sporthal. We bouwen verder aan de KVL, met extra aandacht voor de leefbaarheid nu KVL steeds meer een woonwijk wordt. We bouwen straks eindelijk op de lege en lelijke plekken van het centrum Moergestel. We bouwen dit voorjaar het Lindeplein om tot een Lindeplein 2.0.”

“En een nog mooier Oisterwijk. Dat is vooral een duurzamer Oisterwijk. Ook wij zijn toe aan klimaatakkoord, of een duurzaamheidsagenda. Er gebeurt al veel maar het kan en moet nog steviger.”

Wij wensen u een mooi, gezond, liefdevol en succesvol 2019, en vergeet niet:

Wie schrijft die blijft!

Delen: