banner

Groots parkeerterrein aan Almystraat Oisterwijk


Nu tijdelijk een afgesloten weg en werkverkeer; straks zal de Almystraat de toegangsweg worden naar een groot parkeerterrein. Een plek waar KVL bezoekers, personeel en bewoners, winkelend centrum publiek en bezoekers aan Boerenbond en supermarkt een plekje gaan zoeken voor hun heilige koe.

De gemeente werkt vanaf februari aan de Ambachtstraat, Schijfstraat en kruispunt Blokshekken/Spoorlaan, met de realisatie van een nieuwe weg en parkeerterrein aan de noordzijde van het spoor. Ook het recent gerenoveerde kruispunt Blokshekken/Spoorlaan zal aangepakt worden. In een later stadium komt er een verbinding aan de achterzijde van het station. De werkzaamheden zullen voor overlast zorgen; omleidingsborden geven steeds de juiste route aan.

De huidige en de nieuwe situatie van het wegennet bij de spoorovergang , Almystraat en Boerenbond