banner

Doneer uw statiegeld voor het goede doel in Moergestel


In Moergestel bestaat de gelegenheid bij de plaatselijke supermarkt om het statiegeld voor ingeleverde flessen te schenken aan een goed doel. Heel wat mensen maken hiervan al gebruik.

Eerder werd geld opgehaald voor de  Wensambulance, deze keer is Theo Raaijmakers aan de beurt.

Vanaf deze week tot 10 februari is het goede doel het werk van Theo Raaijmakers in Bolivia (Zuid-Amerika). Pater Theo runt in de stad Cochabamba twee tehuizen voor de opvang en opleiding van straatkinderen. Zij krijgen daar onderdak en onderwijs om later zelf een beroep uit te kunnen oefenen. Theo verblijft al weer een tijdje in Nederland vanwege zijn gezondheid. Ondanks zijn ongemakken blijft hij intensief contact onderhouden met zijn mensen in Bolivia en gelukkig kan daar zijn werk nog steeds worden voortgezet.

 

DTZ logo low

Delen: