banner

Bubbelend Nieuwjaarsconcert in Moergestel


Het belooft weer een prachtig nieuwjaarsconcert te worden op 12 januari om 20.00 uur in Den Boogaard.

Met een sfeervol programma met prachtige werken die u waarschijnlijk nog nooit heeft gehoord. Bijvoorbeeld ‘The Witch and the Saint’. Al kent u het Duitse verhaal van de zussen Helena en Sibylla niet, dan nog zult u gegrepen worden door de melancholische tonen, afgewisseld door heel krachtige tegenmelodie. Een prachtig stuk om te spelen voor onze muzikanten, maar nog veel meer voor u om naar te luisteren. Klassieke muziek? Nee hoor, maar nu ook weer niet precies de Beatles of Ali B. (Hoewel dat ook best zou kunnen). Zeker de moeite waard om eens langs te komen om deze muziek te ontdekken.

Voorafgaand aan de klanken van het groot orkest, kunt u luisteren en genieten van wat de Moergestelse jongeren op de planken brengen. Zij spelen enkele werken voor u en laten zien dat muziek maken weliswaar niet makkelijk is, maar zeker te leren! Aan het eind van de avond trakteren de muzikanten u op een glas bubbels en proosten zij samen met u op een goed en muzikaal 2019! Speciaal zijn ook oud-muzikanten uitgenodigd voor dit concert.

Kortom, Moergestelnaren, wees welkom en start het nieuwe jaar samen!

Nieuwjaarsconcert Muziekvereniging Prinses Juliana

Delen: