banner

Auto vol drugs gevonden in Pannenschuur Oisterwijk


In de wijk Pannenschuur in Oisterwijk is een personenauto gevonden vol drugs.

Politie doet onderzoek in de auto (grijze bestelauto midden achter) en laat deze vervolgens wegslepen (Foto Toby de Kort).

Buurtbewoners hebben de politie gebeld, omdat de auto met Frans kenteken al geruime tijd schijnbaar onbeheerd op een parkeerplek achter hun huis stond. De politie heeft onderzoek gedaan naar het voertuig, en in de auto soft- en harddrugs aangetroffen, waarbij 1 kilo cocaine. Volgens de buurtbewoners is de auto wel af en toe verplaatst en ook elders in de wijk gezien.

De politie sloeg een raampje in om vast te kunnen stellen van wie de auto was.De auto is vermoedelijk gebruikt voor het vervoer of de opslag van drugs. Hij is door de politie afgevoerd en voor nader onderzoek veilig gesteld.

Zakken hennep, maar ook dit pakje werd aangetroffen (Foto: Toby de Kort).

Samen veilig!

Ziet u iets verdachts, zoals bijvoorbeeld een onbekende auto die langere tijd bij uw huis staat, bel dan de politie via 0900-8844 of in dringende gevallen 112.

Maakt u gebruik van een buurt-app, dan is een berichtje in de app ‘Van wie is deze auto’ aan te bevelen. Aanmelden bij de buurt-app van uw wijk kan middels een mailtje aan gemeente@oisterwijk.nl

DTZ logo low