banner

Winkelverbod voor criminelen in Oisterwijk


In het centrum van Oisterwijk komt een gezamenlijk winkelverbod voor personen die diefstal plegen of andere strafbare feiten begaan.Winkeliers die hieraan deelnemen, worden herkenbaar middels een sticker op de deur.

Ben je aangehouden, dan kan je ene winkelverbod krijgen, en dat is straks ook van toepassing op andere winkels(Foto: Joris van der Pijll).

Bij het uitgeven van een winkelverbod aan een persoon die door een winkelier als ‘ongewenste bezoeker’ wordt aangemerkt, bijvoorbeeld vanwege (verdenking) van winkeldiefstal, mag vanaf dat moment bij geen van de deelnemende winkels nog naar binnen. De Centrum Manager gaat de winkeliers hierover informeren; het winkelend publiek zal dit straks zien aan de sticker; de overtreders merken het aan een verbod dat aan wordt uitgereikt.

Delen: