banner

Voor wie Tweede Kerstdag alleen is!


Het is voor het eerst dat het Inlooppunt samen met Vereniging Senioren Oisterwijk Tweede Kerstdag van 14.00 tot 16.00 uur haar deuren opent. U kunt zich deze middag onderdompelen in een ouderwets gezellige kerstsfeer.

Volgens veel reclamespotjes op tv en radio heeft iedereen een prachtig groot huis met een enorme kerstboom, is iedereen gezond, liggen de pakjes voor het oprapen en is het hele gezin bij elkaar.

Kerstsferen in De Inloop, voor wie met kerst alleen is…

De realiteit is vaak anders. Het komt helaas nog vaak voor dat mensen met de feestdagen van dit alles niet kunnen genieten. Daarom hebben Stichting het Inlooppunt en de Senioren Vereniging Oisterwijk het plan opgevat om samen een sfeervolle kerstmiddag aan te bieden aan iedereen die Tweede Kerstdag alleen is. Een aantal vrijwilligers is aanwezig om u een leuke middag te bezorgen, waar u met plezier op kunt terugkijken.

Uit de reclame

De huiskamer wordt omgedoopt, alsof u in een reclamespotje stapt. Natuurlijk is er iets lekkers bij de koffie of thee en een heerlijk glaasje wijn of fris met een knabbeltje. Bovendien zal Karin van den Heuvel een prachtig kerstverhaal voorlezen en mag er bij de kerstliedjes volop worden meegezongen.

De entree is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. In verband met de beschikbare ruimte is er een beperkt aantal zitplaatsen, dus vol = vol. U kunt zich tot 21 december aanmelden bij Ingrid Oosterling via 06-17163091 of mail naar ingridoosterling@contourdetwern.nl.

 

DTZ logo low