banner

Vogelhuisjes bouwen in Oisterwijk


Wil jij de vogels een handje helpen? Bouw een mooi huisje en maak een lekkere voederbal op 12 en 19 januari!

In de winter is er weinig eten en is het koud. Daardoor kunnen vogels minder makkelijk voedsel vinden. Deze middag gaan we de vogels een handje helpen, zodat ze lekker kunnen eten, en hun nestje in een mooi huisje kunnen bouwen. Nadat wij de huisjes en de bollen gemaakt hebben zoeken we in het bos naar een geschikte plek om vogelhuisjes op te hangen.

Doe ook mee!

De Ringmus in de winter

Deze activiteit vindt twee keer plaats: op 12 januari gaan we op pad met kinderen van 8 t/m 12 (zonder ouders) en op 19 januari zijn de kinderen van 4 t/m 7 aan de beurt (max. 1 ouder per kind). We verzamelen beide dagen om 14:00u bij het Bezoekerscentrum en rond 16:00u zit onze vogelmiddag erop.

Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. De kinderen mogen hun gemaakte vogelhuisje en voederbal of -ketting mee naar huis nemen. Bovendien krijgt iedereen gratis het DoeBoek van het Groene Woud.

OERRR is overal
Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Meld je snel aan via natuurmonumenten.nl/agenda.

Delen: