banner

Vacature: Journalist Onderzoeksredactie


Stichting Onderzoeksredactie Groot Oisterwijk zoekt voor haar nieuw op te richten onderzoeksredactie een journalist.

Multimediaal publiceren via internet, TV omroepen en kranten (Foto: Joris van der Pijll)

Het nieuw op te richten redactieteam bestaat uit een Onderzoeker, Redacteur, Film/ documentairemaker, Stagiaires HBO Journalistiek, Stagiaires MBO Mediatechniek en een Redactie Coördinator. Allen werken parttime; een aantal vaste uren per week op de centrale redactie in Oisterwijk, en een aantal uren thuis of op locatie. Je vormt samen een team van ervaren en minder ervaren journalistiek en/of creatief actieve collega’s. Samen ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig en tijdig realiseren van tekst- en filmproducties. Je werkt zelfstandig, maar niet alleen!

Heb je interesse? Lees dan via onderstaande link de informatie en bekijk de functieomschrijvingen.

Jouw deadline is 20 december 16.00 uur!

Delen: