banner

Oisterwijker schrijft boek voor miljoenenpubliek


Oisterwijker Roland Smulders heeft een nieuw boek uitgebracht: ‘Parels en draken’.

Roland Smulders


Roland Smulders (1960) besloot na een dramatische periode zijn droom van het schrijven in daden om te zetten. Inmiddels heeft hij enkele romans op zijn naam staan, verschijnen zijn korte verhalen op internet en kunnen zijn columns die dagelijks verschijnen rekenen op een groep trouwe lezers.

De columns in dit boek nemen de lezer op een humoristische manier mee langs tal van meer en minder memorabele gebeurtenissen uit het leven van alledag, die in het voorbije jaar de revue
passeerden. Wie om zich heen kijkt, blijft zich verbazen over waar mensen toe in staat zijn. De columns in dit boek geven met een vette knipoog een relativerende kijk op de wereld waarmee ieder van ons het moet zien te rooien. Een wereld die soms compleet doorgedraaid lijkt, maar die toch te mooi is om er niet van te houden.

Roland koos voor de publicatie via Brave New Books. Door deze samenwerking is het boek van Roland voor een miljoenenpubliek beschikbaar!

‘Parels en draken’ telt 129 pagina’s en is te koop via Bol.com De prijs bedraagt €19,76

Delen: