banner

OERRR Boswachtersdag in Oisterwijk


Ben jij benieuwd wat een boswachter allemaal doet in het bos én wil je mee op zoek naar diersporen? Stap dan op 29 december of 4 januari voor een middag in de laarzen van de boswachter!

Brrrr

Met Oerrr het winterse bos in (Foto: Rene Koster).

In de winter kan het best koud zijn buiten, maar daar laten échte boswachters zich niet door afschrikken. Ben jij benieuwd wat een boswachter allemaal doet in het bos? Meld je aan voor deze stoere activiteit en ontdek het zelf! We gaan de boswachter helpen, samen op zoek naar diersporen en we doen leuke spelletjes. Kun jij pootafdrukken en andere sporen van dieren vinden?

Ga ook mee!
Deze activiteit is speciaal voor kinderen en vindt 2 keer plaats: op zaterdag 29 december gaan we op pad met kinderen van 8 t/m 12 en op vrijdag 4 januari zijn de kinderen van 4 t/m 7 jaar aan de beurt. Bij de jongste groep mag er maximaal 1 ouder per kind mee.
We verzamelen beide dagen om 13:30 uur bij het bezoekerscentrum in Oisterwijk en rond 15:30 uur zit onze middag als boswachter erop.
Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. Alle kinderen die meegaan, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud.

OERRR is overal

Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Meld je snel aan via natuurmonumenten.nl/agenda.