banner

Lichtjesroute in wijk Bunders Oisterwijk


Donderdagavond 20 december vanaf 17:00 uur brengen alle kinderen van Brede school De Bunders een bezoek aan de Petruskerk.

De kinderen gaan voorzien van allerlei lichtjes richting de kerk en zullen daar een bezoek brengen aan een levende kerststal en hun eigen kerstwens in de boom ophangen die zij hebben gemaakt op school. De route die wordt gelopen door de kinderen gaat via de Frans Halsstraat, Van Kemenadelaan, Frans Halsstraat, Durendaeldreef en Rembrandt van Rijnstraat. Langs de route verwacht de school veel ouders, opa’s, oma’s en wijkbewoners, als het even kan, gezellig!!

Loop je mee of kom je kijken? Trek je mooiste kersttrui aan, zorg voor lampjes, slingers, alles wat licht geeft mag mee! Na het bezoek aan de kerk volgt er voor de kinderen een heerlijk kerstdiner op school.