banner

Kind op fiets gewond na aanrijding Oisterwijk


Omstreeks 12.15 uur is op het rode fietspad bij de Baerdijk in Oisterwijk een kind aangereden.

Kind aangereden op fietspad Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

De fiets en het kind kwamen onder de auto terecht en de fiets is een stuk meegesleept over de weg. Omstanders boden eerste hulp. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie onderzoekt de zaak. Bij de oversteek aan de Baerdijk vinden regelmatig ongevallen plaats. Ondanks de grote stopborden zien automobilisten fietsers vaak over het hoofd of stoppen niet om goed te kijken wat er aan komt. eerder genomen verkeersmaatregelen hebben wel geholpen het aantal ongevallen te verminderen, maar nog steeds komen er regelmatig ongevallen voor.

Delen: