banner

Kijkdag voor wonen op KVL-terrein Oisterwijk


Op het KVL terrein is de laatste maanden hard gewerkt aan de vier woongebouwen, met in totaal 60 huurappartementen. <!–more–>

Huren

De wijk KVL groeit, en dat is vanuit de lucht goed te zien.

De verhuur van de woningen is inmiddels in volle gang en in het voorjaar van 2019 zullen de eerste bewoners hun in intrek nemen in hun nieuwe appartement. Op donderdag 13 december a.s. tussen 14.00 en 16.00 uur is een open huis georganiseerd op de bouwlocatie van het KVL terrein BLOK 1. Iedereen is van harte welkom om deze appartementen te komen bekijken. Huurprijzen vanaf € 845,– per maand en het verhuurteam is aanwezig om u volledig te informeren. Meer informatie kunt u lezen op www.hurenopkvlterrein.nl

Kopen

Ook is op 10 december een nieuwe fase gestart met koopwoningen op het KVL terrein. In KVL Dorp zullen in totaal 13 luxe eengezinswoningen te koop worden aangeboden. U kunt alle informatie, tekeningen, technische omschrijving e.d. vinden op www.woneninkvl.nl. U kunt zelfs al uw voorkeur uitspreken voor een van de twee-onder-een kapwoningen en/of de vrijstaande woning.