banner

3FM Serious Request door Haaren en Oisterwijk (+ Foto’s en Film)


De DJ’s van 3FM liepen donderdag in hun route door Brabant, ook door Haaren, Oisterwijk en Heukelom. Al lopende deden zij verslag van wat ze onderweg aan inzamelacties tegen kwamen.

Gelukkig was er een enthousiast groepje jeugd om de DJ’s in Oisterwijk te ontvangen; verder was het stil op straat (Foto: Joris van der Pijll).

In Haaren werd ‘Gregorius for Serious Request’ aangekondigd en een enorm drukbezochte kerstmarkt bezocht bij BS De Klim-op, Oisterwijk had het Fluitketelschuiven op de ijsbaan, de Gemeente Oisterwijk doneerde hun ingezamelde bedrag na een Facebookactie, en door Tijn, Danic, Hao en Jelle staat vanuit Moergestel een 12 uur durende live radio uitzending op de actiekalender. Er was nog veel meer, kinderen die geld hebben opgehaald, en er werden zoals ieder jaar plaatjes aangevraagd tegen betaling.

Landelijke tussenstand

De eerste tussenstand werd onderweg van Haaren naar Oisterwijk bekend gemaakt: € 432.848,-

Burgemeester kwijt

Even was er een lichte paniek bij de overigens op flink tempo doorlopende DJ’s. Bij het Oisterwijkse Raadhuis stond geen Oisterwijkse Burgemeester! Hij kon gelukkig even later bij de KVL Jorien Renkema en Rob Janssen alsnog ontvangen. Niet alleen om een handje te schudden, maar ook om namens de inwoners alvast bijna 700 euro over te maken. Bij ‘misschien wel de mol’ Robèrt kreeg het gezelschap iets te eten, was er een plaspauze, en daarna ging het weer in rap tempo verder.

Volg alles over 3FM Serious Request in Oisterwijk