banner

Steun Stichting Rick met collecte NSGK


Komende week, 12 t/m 17 november, is de collecte voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).Geeft u ook aan de collectant voor het NSGK?

Extra promotie voor de collecte en voor de stichting

Stichting Rick organiseert deze collecte dit jaar voor de 8e keer. ‘We gaan dit jaar zelfs met 10 stuks 2.0 collectebussen langs de deuren, waarbij je kan pinnen, contactloos betalen en contant kunt doneren,’ aldus Wil Huijbregts die de donaties goed kan gebruiken voor zijn stichting Rick. ‘Het mooie is dat we 50% van het opgehaalde geld terug krijgen voor stichting Rick voor een eigen project.’

Duo- en rolstoelfietsen

Stichting Rick heeft een netwerk van vrijwilligers en gaan wekelijks twee tot drie maal per week fietsen met mensen met een beperking. Dat zijn veelal mensen die een herseninfarct hebben gehad, door ziekte lichamelijk en/of verstandelijk beperkt zijn en ouderen. Wil Huijbregts: “We hebben inmiddels 13 duo- en rolstoelfietsen die per persoon kunnen worden voorzien van hulpmiddelen. Ook komen individueel mensen bij ons fietsen lenen om er met partner, kind, of ouders op uit te trekken.’’

DTZ logo low

Delen: