banner

Rummikup en andere spelletjes bij Inloop Oisterwijk


‘Er waren vorige week twee nieuwe mannelijke gasten bij het Inlooppunt aan de Kerkstraat. Zij wilden graag rummikuppen. Er hebben nog twee dames meegedaan. Naast het vaste kaartclubje ontstond er spontaan een nieuwe rummikup-club,’ aldus een enthousiaste Lenie. Zij is vrijwilligster bij het Inlooppunt in de Kerkstraat en samen met haar gasten had ze een reuze gezellig middag.

Rummikuppen

Rummikup of andere spelletjes (Foto: Joris van der Pijll).

Het rummikup-spel moest even geleend worden bij de buren, maar inmiddels ligt er een nieuw spel in de kast, naast vele andere puzzels en spelletjes. Iedereen kan elke 3e vrijdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur spontaan binnenlopen bij het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk, om mee te doen met een van de spelletjes. Natuurlijk wordt er een lekker kopje koffie of thee geserveerd. Komt u ook?

DTZ logo low

Delen: