banner

Postcodeloterij straatprijs in Haaren


Vandaag, dinsdag 13 november, krijgen een aantal bewoners van De Noenes in Haaren bezoek van de Postcodeloterij Straatprijs.De deelnemers met de loten onder de geldende postcode kregen daar vanmiddag bericht over.

Gaston gaat met zijn ‘Straatprijs bus’ heel Nederland door (Bron: Postcodeloterij)

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs, met prijzen van 25.000 euro per lot, als zij met de Straatprijs Verdubbelaar meespelen, of anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Je kan ook een auto winnen.

De Noenes is een buurtschap in Haaren, tussen het dorp Haaren en Vught, met voornamelijk recreatiewoningen.

Ruim half miljoen!

De winnende postcode is 5076 SM. Daar is een PostcodeStraatprijs op gevallen, die Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vandaag heeft uitgereikt. In totaal is er 537.500 euro gewonnen!

17 deelnemers zijn in de prijzen gevallen. Zij wonnen bedragen tussen de 12.500 en de 75.000 euro. Onder de winnaars is ook een BMW verloot.

Chiel en Maikel winnen samen 75.000 euro én de BMW. Ze reageren blij verrast: “Dit komt zo goed van pas! We gaan binnenkort namelijk trouwen. En dan blijft er nog wel wat over om ons huisje te verlengen met een serre. Helemaal super.” Teresa en haar partner winnen 50.000 euro. Teresa: “En dat op mijn verjaardag! Je maakt ons jaar goed.” Annet (64) wint 25.000 euro en is in tranen: “Ik vind dit zo onwerkelijk! Ik durf de cheque bijna niet aan te raken. Hier zijn we ontzettend blij mee.”

Chiel en Maikel winnen samen 75.000 euro én de BMW (Foto: Roy Beusker)