banner

Lezing over gezond en lekker eten bij Bibliotheek Oisterwijk


November is de maand van Nederland Leest, waarbij elke bezoeker een geschenkboek ontvangt: Je bent wat je leest. In dit boek bijdragen over voeding van vijf specialisten: Rosanne Hertzberger, Joël Broekaert, Pierre Wind, Charlotte Kleyn en Marion Pauw. In dit kader organiseert Bibliotheek Oisterwijk op 7 november om 20.00 uur een gezellige en lekkere avond met een lezing van Peter Verbeek, over gezonde en lekkere voeding, met gratis koffie of thee met iets lekkers erbij.

Kindkoks koken samen op AZC Oisterwijk

Samen koken is leuk (foto Joris van der Pijll)

Over gezonde voeding wordt tegenwoordig heel wat gezegd en geschreven. En helaas niet altijd even eenduidig. Wat de ene dag door een wetenschapper als gezond wordt gepropageerd, wordt een dag later door een andere wetenschapper volledig de grond in geboord. Ook op internet voltrekt zich de ene hype na de andere. Wat moet je nou als consument nog geloven?

In een leuke, interactieve lezing, gaat trainer van ‘gezonde leefstijl’ Peter Verbeek in op de verschillende aspecten van gezond, maar zeker ook lekker, eten. In zijn optiek mogen we eten weer een belangrijkere plaats in ons leven geven en er ook vooral weer van genieten. Peter gaat het hebben over de hoofdlijnen van gezonde voeding. En hij laat je zien hoe je op een simpele manier praktische stappen kunt zetten om je voedingspatroon op een makkelijke manier gezonder te maken.

De entree bedraagt € 5,- p.p. / € 3,- voor biebleden. Kaarten zijn verkrijgbaar via Tiliander.com

Delen: