banner

Burgemeester Oisterwijk krijgt ontbijt op zijn werk


Vanochtend mocht groep 3-4 van basisschool Bienekebolders uit Moergstel samen met burgemeester Hans Janssen ontbijten tijdens het Nationale Schoolontbijt.

Burgemeester Hans Janssen doneert een bedrag voor de kinderpostzegels, aan de bezoekende kinderen van Bienekebolders

Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de burgemeester uitgebreid kennis met elkaar en werden er volop vragen gesteld. De burgemeester betaalde symbolisch voor dit ontbijt met een donatie aan Stichting Kinderpostzegels.

Ook dit jaar gaan kinderen gezond en gezellig ontbijten op basisscholen in Oisterwijk. Zo ervaren ze hoe leuk en belangrijk het is om de dag gezond te starten. Met speciaal lesmateriaal leren ze er alles over. In Oisterwijk doen ook SBO Mozaik, P.I school Hondsberg, Basisschool De Coppele en bs Den Akker mee aan het schoolontbijt. Het burgemeestersontbijt is hier onderdeel van; ieder jaar een andere school.

 

 

 

 

Delen: