banner

Benefietdag stichting Stef in Heukelom


Bericht In december is het alweer vier jaar geleden dat Frans Hamers, de grondlegger van Stichting Stef, op 60 jarige leeftijd overleed. Toen hij 19 jaar was werd hij door een dramatisch verkeersongeluk ernstig gehandicapt.

Wiel Palmen schreef samen met Frans een boek over zijn leven na het ongeluk. Hoe hij ongewild het middelpunt werd van een wereld vol goeie bedoelingen, de confrontatie aan moest met zijn handicaps en met de mensen die hier niet goed raad mee weten. N.a.v de opbrengst van dit boek is stichting Stef opgericht. Bedoeld voor kansarme mensen met een of meerdere beperkingen in kansarme gebieden.

Zondag 11 november een dagje STEF

Frans vierde zijn leven en zou op een dag als deze vooraan staan. In de morgen draait er een prachtige bijna klassieke, boeddhistische film over geboorte, groei en verval…. De huiskamer bioscoop is geopend op zondagochtend vanaf 10.00 uur, entree 10,- met gratis kopje koffie. Als je zeker wil zijn van een plaats geef je dan op bij de voorzitter van de stichting Ann Kuylaars tel:0650666856 of annkuylaars@gmail.com

In de middag vanaf 14.00 uur is er een benefietconcert van de troubadourband B.N.W. Zij vertolken Nederlandse luisterliedjes met voorkeur van de Brabantse en Vlaamse liedjeszangers, zoals: Gerard van Maasakkers, Jan de Wilde, Dimitri van Toren en Miel Cools, maar ook Cornelis van Vreeswijk, Hans de Booij en Herman van Veen horen tot hun repertoire. Hiervoor vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage. De opbrengst van deze dag gaat naar kleine projecten in Nepal.

DTZ logo low

Delen: