banner

Beeldbank Oisterwijk: Carnaval


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

11-11, start van het carnavalsseizoen

Een fragment uit de uitzending van De tachtigers van Lovo, met onderwerp: Carnaval

Is het aan u voorbijgegaan? Afgelopen zondag was het 11-11. Dun elfde van dun elfde! Voor carnavalliefhebbers ’n mooie datum, want op die dag start om elf minuten over elf het carnavalsseizoen. Carnaval, hoe ging men daar vroeger mee om? Perfecte vraag en onderwerp voor “De Tachtigers” ‘n zevendelige serie die in 2013 door LOVO werd gemaakt en waarin Oisterwijkers van boven de tachtig jaar oud uit de doeken doen hoe diverse feesten in hun jeugd werden gevierd. Beeldbank Oisterwijk heeft alle afleveringen ‘in huis’. Heerlijke reeks!

Delen: