banner

Balladen uit het oosten in Lodewijkskerkje Oisterwijk


Op zaterdag 17 november om 20.00 uur (inloop 19.30 uur) vindt er in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat 64 in Oisterwijk een concert plaats.

Marina en Rudjer (Foto David Berg).

Het concert ‘Balladen uit het oosten’ is een muzikaal project van Marina Trisic, singer/songwriter en Rudjer Glavurtic, componist en pianist. Kosten 12,50 inclusief drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19.30 uur aan de kassa.

Marina komt uit Servië en Rudjer uit Kroatië. Zij hebben elkaar in Nederland ontmoet. Zij voelden zich meteen artistiek en muzikaal tot elkaar aangetrokken en besloten daarom samen een muzikale reis te maken. De muziek die het duo laat horen is een mengeling van klassiek en filmmuziek, droevige zigeunerliederen, ballades, jazzimprovisaties en sprookjes. Het kan soms verdrietig en diep zijn als Fado en opwekkend en intens als het leven op de Balkan. Volgens Marina “zit er veel Oost-Europese melancholie in”.

Meer informatie: Balladesoftheeast.com

Delen: