banner

Zing mee met meezing concert in Oisterwijk


Op zaterdag 27 oktober om 20.30 uur pakt Showband Taxandria in Tiliander weer GROOTS uit. Ook dit jaar geven zij weer een avondvullende show weg, met vele Oisterwijkse zangtalenten.

Zing mee met het Meezingconcert in Tiliander Oisterwijk

De titel van het concert is: “Cocktail of Music”. Deze titel zegt het eigenlijk al; het wordt een concert met een grote diversiteit aan muziekstijlen en -nummers. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal sfeervolle nummers. Showband Taxandria zal zeker niet alleen op het podium staan. Naast de genoemde zangers en zangeressen hebben wij de beschikking over een combo en percussionist. Niet alleen de showband van Taxandria staat deze avond in de spotlight maar ook de jongens en meiden van de Percussiegroep van Taxandria zullen hun klanken en melodieën laten horen deze avond. Dit belooft een heus slagwerk-spektakel te worden.

Bent u benieuwd geworden, kom dan 27 oktober luisteren maar ook zeker kijken want dit geheel wordt allemaal extra visueel versterkt met de mooie licht”show” van Bjorn Couwenberg in samenwerking met Mercury Audiovisueel. Kaarten zijn in voorverkoop voor € 5 te verkrijgen bij Leo van der Steen en Zorgatelier WALAP. Maar ook via leden van Showband of Slagwerk Taxandria. Op 27 oktober zijn kaart en aan de kassa verkrijgbaar voor € 7,50.

Delen: