banner

Vrolijke schilderijen bij Inloop Oisterwijk


De vrijwilligers van het Inlooppunt zorgen ervoor dat de muren steeds versierd worden met prachtige schilderijen of foto’s van amateur kunstenaars.

Een collage van de schilderijen , te zien bij De Inloop.

Dit keer heeft Coppele Art een aantal schilderijen beschikbaar gesteld. De 10 dames van dit kunstenaars collectief schilderen al zo’n 15 jaar samen. De leeftijd van de deelnemers varieert van 65 tot 83 jaar. Elke maandagmiddag komen ze bij elkaar in wijkcentrum de Coppele waar ze van half twee tot half vier druk in de weer zijn met verf en penseel. Er wordt met zowel acryl als olieverf gewerkt en ieder kiest haar eigen onderwerp. Zo ontstaat er een grote diversiteit aan kunstwerken. Onder leiding van Lia Kuijpers worden prachtige resultaten geboekt die steeds van zulk een niveau zijn, dat al vaker exposities konden worden gehouden in o.a. de Vloet.

Nu in het Inlooppunt

Nu zijn ze dus te bewonderen in het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 waar u gewoon kunt binnen lopen op dinsdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur én op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Dit is een mooie aanleiding om onder het genot van een kopje koffie in gesprek te komen met andere mensen uit Oisterwijk en u te laten informeren welke activiteiten er nog meer worden gedaan in het Inlooppunt. De schilderijen hangen er tot begin december.

Delen: