banner

Voorlezen voor peuters en kleuters in Oisterwijk


Eens per maand organiseert de Bibliotheek Oisterwijk een voorleeshalfuurtje voor de allerkleinsten, en deze maand tweemaal Oma Boekentas!

voorleesuurtje bibliotheek oisterwijk 2 5 2016Eens per maand van 10.00 tot 10.30 uur leest Kim de Jong voor uit verschillende kinderboeken voor peuters en kleuters in de zithoek van de Bibliotheek Oisterwijk. Omdat voorlezen leuk, leerzaam en gezellig is! Het thema van dit voorleeshalfuurtje is elke maand anders. Deze maand op 26 oktober 10.00-10.30 uur.

Op 10 en 24 oktober is er van 15.00-15.30 uur Oma Boekentas. Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

Gratis, in de bibliotheek.

Delen: