banner

Vechtpartij met groep jeugd in Oisterwijk


Vrijdagnacht is er bij de rotonde aan de Moergestelseweg met de Tilburgseweg in Oisterwijk een vechtpartij geweest.

Getuigen hebben vrijdagnacht melding gemaakt van een vechtpartij van ongeveer 20 personen. Een groep jongeren waren slaags geraakt. De groep bestond volgens de ooggetuigen gedeeltelijk uit jeugd van Nederlandse afkomst of met een blank uiterlijk en taalgebruik, en gedeeltelijk met een buitenlands uiterlijk en taalgebruik.

Een meisje riep om hulp. Verschillende inwoners hebben daarop 112 gebeld. De politie is met spoed ter plaatse gegaan en heeft met een van de slachtoffers gesproken. Het slachtoffer wilde echter geen aangifte doen en er zijn geen aanhoudingen verricht.

Wat de aanleiding van de schermutseling was, is niet bekend.

 

 

Delen: