banner

Sjors plakt er nog een popquiz achteraan


Eerder vond in Grand Café Curnonsky een popquiz plaats; deze krijgt nu een vervolg.

lekker sfeertje bij de Popquiz in Curnonsky.

Op 24 november organiseert Sjors Keuninkx in samenwerking met Grand Café Curnonsky een nieuwe popquiz: de Curnonsky Poquiz – Top 2000. Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze quiz helemaal in het teken van één van de mooiste lijsten van het jaar. Tijdens deze avond worden deelnemers getest op de kennis van intro’s uit de Top 2000, maar zullen ook geluidsfragmenten met een twist te horen zijn. Daarnaast zijn ook bonuspunten te verdienen met een aantal open vragen.

Waarom de Top 2000?
‘Ik heb al jaren een enorm zwak voor deze lijst, dus het thema was tijdens een verjaardag in april al vroeg bekend. Onder meer mijn eigen nummer één zal te horen zijn: Rage Against The Machine – Killing In The Name Of.’ Op de avond zelf kun je uiteraard gewoon binnenlopen, maar om een indicatie te krijgen van het aantal deelnemers, mag je jezelf met je team van maximaal 4 personen vooraf aanmelden. Dat kan bij Grand Café Curnonsky aan de bar of via popquizcurnonsky@gmail.com.

De inloop is vanaf 20.30 uur, waarna de quiz rond 21.00 uur zal starten. Deelname is gratis en voor de winnaars is er een leuke prijs!