banner

Showband Taxandria trekt volle zaal in Tiliander Oisterwijk


Afgelopen zaterdag 27 oktober was er voor de vierde keer een avondvullend showprogramma van Showband Taxandria in een vol Tiliander.

Vanaf de eerste noten van “Ease On Down The Road” uit The Wiz, zat de sfeer er direct goed in. Onder algehele muzikale leiding van Antoine van Rooij, bracht de showband een zeer afwisselend en feestelijk programma ten gehore. De showband was speciaal voor deze avond aangevuld met een Oisterwijk gelegenheidscombo. Daarnaast stonden er diverse Oisterwijkse zangers en zangeressen op het podium. Zij hadden de afgelopen maanden onder leiding van Dave Hanhart de vele nummers vocaal onder de knie gekregen. Dit met als doel om er een waar meezing feest van te maken. De presentatie van de avond was in handen van Amy Koks en Rutger Lommerse.

Showband Taxandria trekt de zaal van Tiliander vol (Foto: Paul Francken )

Slagwerk
Niet alleen eerder genoemde toppers stonden op het podium, maar ook de jongens en meisjes van Slagwerk Taxandria lieten van zich horen. De opleidingsgroep bracht een aantal vlotte nummers en de slagwerkgroep speelde het nummer “I Want You Back” van de Jackson Five. Een première voor deze groep, want nog nooit eerder werd er met melodische slagwerkinstrumenten een optreden verzorgd. Slagwerk, combo, zang en showband kwamen samen in het nummer “Walking on Sunshine”. Dit was de opmaat voor een groots en feestelijk einde van het concert.
Na de toegift van “Hey Jude”, startte DJ Dennis nog een gezellige afterparty. Na dit succes gaat Taxandria haar best doen om dit succes volgend jaar weer te overtreffen. Zet daarom zaterdag 26 oktober 2019 nu alvast maar in jullie agenda’s.

Delen: