banner

Rommelmarkt in Moergestel


Op zondag 28 oktober vanaf 10.00 uur organiseert Scouting St. Jan Moergestel een speelgoed-, kinderkleding- en rommelmarkt in hun clubhuis annex verenigingsgebouw aan Den Donk in Moergestel.

Kinderen verkopen hun spulletjes op de rommelmarkt in Moergestel (Bron: Moergestel TV)

Drie in één dus!! De markt is bij uitstek de plaats om speelgoed, kinderkleding en andere spullen te kopen of te verkopen die nog in prima staat zijn, maar waar uw kinderen te groot voor zijn geworden. De markt is geheel overdekt en dus volledig weersonafhankelijk. Ook is er ruim voldoende en gratis parkeergelegenheid. De entree bedraagt slechts € 1,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
– Als u zelf spullen wilt verkopen, kunt u daarvoor één of meerdere tafels huren. Een tafel van ca. 2m ² kost € 10,00.
– Als u niet zelf wilt verkopen, maar nog wel bruikbare spullen heeft waar u niets meer mee doet, dan kunt u dit op zaterdag 27 oktober vanaf 13.00 uur brengen bij Den Donk, Bosstraat 1a in Moergestel. Wij verkopen het dan zelf, de opbrengst is volledig voor de scouting in Moergestel. U kunt ook bellen naar het onderstaande nummer: wij halen de spullen dan graag en gratis bij u op!

Inschrijven voor de markt kan heel makkelijk door een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal gewenste tafels naar rommelmarkt.scouting@gmail.com.

Voor nadere informatie, aanmelding of het maken van een afspraak voor het ophalen van spullen: rommelmarkt.scouting@gmail.com of 06-34539706 (Henk van Oort).

 

Delen: