banner

Mannen en vrouwen in pak sporten in Oisterwijk


Sporten voor Oisterwijkse mannen in pak, uiteraard ook dames! Bij dit evenement mag het ‘Suit’ ingewisseld worden voor een ‘Jumpsuit’!

Kom jij ook zo weinig toe aan sporten door je drukke baan? En verlang jij toch wel naar wat beweging en een gezonde levensstijl? Dan is dit iets voor jou!

Donderdag 11 oktober organiseren vier studenten van Fontys Tilburg, bij JumpXL Oisterwijk een gezonde ochtend speciaal voor bedrijven! Op deze manier kan werk gecombineerd worden met een gezonde levensstijl en hebben jullie een fitte start van jullie dag! De ochtend zal bestaan uit verschillende onderdelen, zo zal er een les trampoline-fitness worden gegeven, is er een gezond ontbijt én zal er advies worden gegeven over gezonde voeding en voldoende beweging in combinatie met werk. Een enorm leerzame en effectieve ochtend dus!

Mocht dit echt iets voor jou, je collega’s en/of je bedrijf zijn, aarzel dan niet en schrijf je in! Mail naar: fstj-event@outlook.com

Delen: