banner

Losbandig viert twintigste verjaardag in Oisterwijk


LOSbandig viert haar 20-jarige bestaan met een groots feest voor iedereen.De Brabantse percussieband LOSbandig bestaat 20 jaar en viert het jubileum met een spetterend feest in The Inside in Oisterwijk. Voor iedereen die de Braziliaanse damesband een warm hart toedraagt. Én van een feestje houdt.

Koning Willem-Alexander

LOSbandig viert 20-jarig bestaan

LOSbandig kent de nodige hoogtepunten in haar 20-jarig bestaan. Van het winnen van de muziekprijs tijdens de T-parade 2012 tot hét memorabele optreden tijdens Koningsdag 2017 in Tilburg. Samen met nog zo’n 100 percussionisten heeft LOSbandig een muzikale obade aan de jarige koning Willem-Alexander mogen brengen.

Wat maakt LOSbandig zo uniek?

De dames-percussieband, bestaande uit 18 enthousiaste leden, is ontstaan in 1998 vanuit de carnavalstraditie in Brabant en klinkt nog steeds onder aanvoering van de bandleider van het eerste uur: Marcel Weijtenburg. De typische klank maakt de band uniek: LOSbandig gebruikt traditionele Braziliaanse slagwerkinstrumenten. Een klank die van veraf te horen en bijna voelbaar is én uitnodigt om ‘mee te doen’.

HET jaarlijkse hoogtepunt

2,5 dag lang gaat LOSbandig tijdens Carnaval op pad om overal en nergens een carnavaleske bijdrage te leveren. Tijdens Carnaval 2018 heeft de band deelgenomen aan de optocht in Oisterwijk; een geweldige ervaring! LOSbandig geeft naast carnaval regelmatig optredens bij evenementen zoals de Tilburg Ten Miles, de Warandeloop, de Glowrun en de Avond wandelvierdaagse. Verder neemt de band deel aan sambafestivals en speelt op verzoek bij festiviteiten.

LOSgaan?

Het 20-jarig jubileum van LOSbandig wordt GROOTS gevierd op 17 november van 20.30-01.30 uur in The Inside, Heusdensebaan 50 te Oisterwijk. Met DJ en gastoptredens van 3 geweldige bands. Iedereen die LOSbandig een warm hart toedraagt én van een feestje houdt is welkom, de entree bedraagt € 5 p.p. inclusief 1 consumptie via de LOSbandig-leden of te bestellen via info@losbandig.com.