banner

Lezing over de beste verpleegzorg in Nederland


‘De beste verpleeghuiszorg is Nederlands’, dat is de stelling van een lezing, binnenkort in Tiliander Oisterwijk.

Ter ere van haar 20 jarig bestaan organiseert Zorgcentrum Thebe De Vloet in Oisterwijk op donderdag 11 oktober een thema-avond in De Tiliander in Oisterwijk. Gerenommeerd spreker, Marco Wisse, directeur geriatrische revalidatiezorg bij Vivium Zorggroep, neemt u in de lezing “De beste verpleeghuiszorg is Nederlands” mee in de verpleeghuiszorg anno 2018. Deze inspirerende spreker geeft u nieuwe inzichten op de verpleeghuiszorg. Uw ogen worden geopend, en uw beeldvorming op de zorg krijgt een positieve wending. Gedurende de avond is er volop ruimte voor interactie en/of discussie over dit onderwerp

Graag nodigt De Vloet u uit om op donderdag 11 oktober bij deze avond aanwezig te zijn. Vanaf 19.30 uur bent u uitgenodigd in Tiliander in Oisterwijk. De lezing start om 20.00 uur en naar verwachting zal deze rond 21.30/22.00 uur worden afgesloten. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

Toegangskaarten zijn gratis verkrijgbaar bij de receptie van De Vloet, Vloeiweg 85, Oisterwijk of via aanmeldingen.vloet@thebe.nl.

Delen:

Geef uw reactie

Graag met gepaste bewoording. Ongepast gedrag melden via mail@oisterwijknieuws.nl