banner

Inspiratie bij de Inspiratiedag in Oisterwijk


Afgelopen donderdag werd in Tiliander de Inspiratiedag georganiseerd. Verschillende organisaties presenteerden hun activiteiten op sociaal maatschappelijk vlak. Inwoners konden kennis maken met activiteiten, als deelnemer of om vrijwilliger te worden.

Welkom, welkom! (Foto: Joris van der Pijll)

Ondanks dat de dag niet erg druk bezocht werd, waren er toch tevreden bezoekers. Zowel aanwezige organisaties, die vrijwilligers konden enthousiasmeren, alsook bijvoorbeeld nieuwe inwoners, net een paar weken in Oisterwijk, die kwamen kijken waar hun interesse naar uit ging.

Op de markt werden ‘bloemetjes’ uitgedeeld, bij Tiliander werden spelletjes gespeeld, je kon knutselen, deelnemen aan workshops met yoga, er waren diverse presentaties en je kon er zelfs geknipt worden, want ja, iedereen is ‘geknipt voor vrijwilligerswerk!’

Wil je alsnog inspiratie opdoen, klik dan eens verder, naar de maandelijkse rubriek ‘Aan de Slag’.

 

Delen: