banner

HOCO Dames Oisterwijk op tweede plek


Afgelopen zondag speelden ze thuis tegen Geldrop dames 1. Een tegenstander die we al kenden van vorig seizoen. Er stond veel op het spel. Bij winst zouden de dames van Hoco 1 wellicht wat plekken stijgen op de ranglijst, bij verlies zouden ze wat plekken zakken. Ze waren er dan ook op gebrand de drie punten in Oisterwijk te houden.

De dames 1 van Hoco Oisterwijk

Geldrop kwam er door hoge druk de eerste minuten van de wedstrijd niet uit. Vele kansen volgden, maar goals bleven uit. Een variant bij de strafcorner opende de score via Evelien Lemmens (1-0). Hoco wist dat ze nu onze koppies erbij moesten houden, want de welbekende 5 minuten begonnen. Aan het eind van de eerste helft bleek de hoge druk niet meer goed te staan. Door een uitbraak van Geldrop werd dan ook de 1-1 gescoord. Me

De dames wisten dat ze beter waren en veel meer kansen hadden; alleen die goal maken. Dat was nog niet al te makkelijk, want de keeper was erg goed. De tweede helft begon en ze gingen door met waar ze de eerste helft mee begonnen waren; een goede hoge druk. Vele schoten op goal en strafcorners volgden, maar ze wisten er geen van te scoren. Tot op een gegeven moment Enna een rebound erin wist te prikken. De stand was 2-1 in het voordeel. In de laatste minuten kwam Geldrop er niet meer uit en zo konden de Oisterwijkers de wedstrijd uitspelen.

Dit betekende de derde overwinning op rij en … HOCO Dames 1  op tweede plek!

Volgende week zondag uit tegen Drunen. De enige wedstrijd op een ouderwets zandveld. Komende week hard trainen om die tweede plek vast te houden. De spelers zien jullie graag snel weer langs de lijn.

Delen: