banner

Bockspringen in Moergestel


Ook nu gaat het weer gebeuren. Het traditionele Bockspringen in Moergestel. En wel op zondag 14 oktober.

In grote getale trekken ook dan weer honderden Moergestelnaren en bierliefhebbers uit de omliggende dorpen en stad door Moergestel van café naar café. En het is in deze versie aanpoten geblazen. Wil je als waardige deelnemer alle biertjes proeven dan moet je langs 11 deelnemende horeca zaken. Sinds lange tijd zijn we daarmee weer op een gewenst niveau. Nieuw zijn La Moer aan de Oirschotseweg en de Reuselhoeve aan de Heizenschedijk. Mooie nieuwe locaties die hun debuut maken. Bij de laatste twee heb je de Bockenwagen nodig. En dat is altijd gezellig. De organisatie heeft ook nu weer veel werk gemaakt van de selectie van bockbieren en bijbehorende hapjes. Men is er in geslaagd een breed scala van bieren van grotere en kleinere brouwerijen in te slaan.

Koop op zondag 14 oktober je strippenkaart bij een van de deelnemende Moergestelse horeca gelegenheden. Start om 14.00 uur met je groep van vrienden, kennissen en familieleden. Maak je rondje door de kern van Moergestel en spring op de Bockenwagen voor de rit naar het Draaiboompje, La Moer en de Reuselhoeve. Bepaal waar je eindigt en lever daar je strippenkaart onder vermelding van je eigen naam. Immers dan ding je ook dit jaar weer mee naar een van de mooie prijzen.

Delen: