banner

Belletje trekken bij Nemerlaer Haaren


“Mensvriendelijk kasteel voor kasteelvriendelijke mensen”, is de term, waaronder het kasteel in Haaren opereert.

Hetgeen betekent dat er altijd veel te bekijken is voor álle mensen, die geïnteresseerd zijn in het gebeuren in zo’n oud huis, waar eeuwenlang de adel woonde. En dat sinds 1967 bewoond en aangeboden wordt door gewone mensen, die met hart en ziel werken met de bedoeling het mensvriendelijke huis te behouden,ook voor mensen en hun kinderen na ons.

De ingang van Kasteel Nemerlaer in Haaren (Foto: Joris van der Pijll)

Vanaf de eerste zondag t/m de laatste zondag van oktober is er een expositie te zien in Kasteel Nemerlaer. Wat? Van wie? Gewoon komen kijken. Voor 5 Euro p.p. ten bate van de restauratie ( in contant geld, dus niet pinnen) is iedereen welkom iedere zondag van die maand. Ook als de gastvrije deuren van het kasteel dicht zijn omdat het te koud/te nat is nu de prachtige zomer voorbij is. Dan gewoon belletje trekken en u bent welkom. In het kasteel…

Delen: