banner

Actie Zon in de Schoorsteen Moergestel


De Zonnebloem organiseert door het jaar heen activiteiten voor lichamelijk gehandicapte dorpsgenoten. Echter, met Sinterklaas willen ze met “Zon in de schoorsteen” ook zieke, eenzame of gehandicapte mensen verrassen, maar ook diegenen die het afgelopen jaar heel veel narigheid hebben ervaren en een hart onder de riem wel kunnen gebruiken.

Dit en nog meer werd alleen al voor Moergestel aangeleverd…

Met “Zon in de schoorsteen” zijn ze er voor alle volwassenen, jongeren én kinderen. Kent u iemand, waarvan u vindt dat hij/zij in aanmerking komt voor een Sinterklaasattentie, laat het hen alstublieft weten. Wilt u misschien zélf een Sinterklaaspresentje maken? Dit pakje zal dan in de week van 5 december door een vrijwilliger van de Zonnebloem anoniem worden bezorgd.

Het gaat om een aardige attentie, een verrassing of een nuttig cadeautje en graag gezellig verpakt. Het is beslist niet de bedoeling er een kostbaar geschenk van te maken. Centraal staat, met dit vriendelijke gebaar, de medemens te laten merken dat hij/zij er ook bij hoort. U kunt het pakje natuurlijk ook samen met uw kinderen maken. En wanneer u er een gedichtje of kindertekening bijvoegt, is het helemaal compleet.

Als u mee wilt doen, als u een naam/namen wilt doorgeven, en voor eventuele vragen, neem dan vóór 10 november contact op met Petra Verheijen, tel. 013.513 2351 / 06.49 08 05 84, of met Lies Jansen, tel: 013.513 2213.  Als u tussen 18.00 uur en 19.00 uur belt heeft u de meeste kans dat u hen thuis treft.

De Zonnebloem Moergestel hoopt ook dit jaar met Sinterklaas weer veel mensen kunnen verrassen.

 

DTZ logo low

Delen: