banner

Zondag Modedag in Oisterwijk


De Oisterwijkse Dorpsstraat staat op zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur geheel in het teken van de nieuwste modetrends. Vele winkels zijn geopend en er staat een catwalk centraal opgesteld waarop gedurende de hele middag boeiende modeshows te zien zijn. De deelnemende modezaken tonen in een bijzondere ambiance de nieuwste collecties van [fiets]kleding, dames- heren- en kindermode, schoenen, lingerie, brillen, juwelen en andere accessoires.

modedag oisterwijk lind kids

Modedag in Oisterwijk is er voor jong en oud (Foto: Joris van der Pijll).

Dit Fashionevent is de gezellige make-over van de traditionele Oisterwijkse Modedag. Deze keer is het midden in de Dorpsstraat SHOWTIME en is het geheel georganiseerd door diverse enthousiaste ondernemers in en rond de Dorpsstraat. In deze vernieuwde opzet met het SRV- café als prominent pronkstuk worden de bezoekers verrast met de fraaie shows ondersteund door een professionele presentatrice + DJ.

Tussen de modeshows door wordt het publiek vermaakt met leuke (live-)muziek en zullen diverse ondernemers individueel ook nog her en der een bijzonder extra aankleding verzorgen. In combinatie met de gastvrijheid van omliggende horeca beloofd het weer een drukbezocht, succesvol gratis toegankelijk evenement te worden. Ook parkeren op zondag is gratis in Oisterwijk. Kortom, zondag 9 september genoeg te beleven en te zien op het Fashionevent in het hart van de Dorpsstraat in Oisterwijk. De winkels hebben de deuren open en heten u deze extra koopzondag van harte welkom!

Na de showbeleving & het heerlijk shoppen is het nog nagenieten op de after-party met livemuziek bij de SRV wagen midden in de Dorpsstraat.

 

Delen: