banner

Natuurtheater bij Cultuur en Beleef Oisterwijk


Het Gerard Horvers Huis in Oisterwijk organiseert onder de naam Cultuur en Beleef op iedere laatste maandag van de maand ontmoetingen voor senioren die behoefte hebben aan een programma met inhoud op cultureel gebied (kunst, boeken, schrijvers, reizen etc.). Om een gevarieerd aanbod mogelijk te maken betalen de deelnemers een kleine bijdrage van 2,50 euro.

Op zondag 5 juli 1936 werd het Natuurtheater geopend aan de Oirschotsedijk als vervanger van de veel eenvoudigere voorganger aan het Radven bij De Hondsberg.

Op maandag 24 september komt de bekende plaatsgenoot Piet Jacobs op een boeiende manier vertellen over de geschiedenis en het bestaan van het Natuurtheater/Openlucht Theater.

De bijeenkomst is in de huiskamer van het Gerard Horvers Huis, Kerkstraat 48a in Oisterwijk van 14.30 tot 16.00 uur. Mensen die aanwezig willen zijn kunnen zich aanmelden bij Jacqueline van den Acker, telefoonnummers: 013-5284080 of 06-23960635 of email: info.oisterwijk@contourdetwern.nl.

Delen: