banner

Liz en Wes Spetterles bij De Leye in Oisterwijk


De Liz & Wes Spetterles is een nieuw concept voor ouder en kind zwemlessen in zwembad De Leye.

Vanaf oktober introduceert zwembad de Leye een nieuw spetterles concept: Liz & Wes Spetterles. Baby’s en peuters beleven samen met de karakters Liz de zeester en Wes de haai de spetterlessen. Liz en Wes zijn het zusje en broertje van Zed en Sop, de hoofdpersonages in het Optisport zwemlesconcept.

Muziekdoos en spetterboekjes

De lessen zijn opgebouwd voor kinderen om te wennen aan het water. Het eerst jaar is gericht op quality time tussen ouder en kind. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en oefenen. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting op het zwemlesavontuur met Zed en Sop gecreeerd.

Aqua’Mini lessen

De huidige Aqua’mini lessen bij zwembad de Leye gaan over naar de Liz & Wes Spetterles.

Inhoudelijk sluit het programma aan op het nieuwe concept. Deelnemers aan de Aqua’Mini lessen worden geïnformeerd over de overgang naar het nieuwe concept. Wil je meer informatie of ook graag meedoen aan de Liz en Wes Spetterles? Neem dan contact op met leye@optisport.nl of via 013-5210506