banner

GUO Oisterwijk zoekt vrijwilligers


GUO-concertorganisatie Groeten Uit Oisterwijk zoekt nieuwe vrijwilligers.Jongeren van geest zijn welkom en al helemaal jongeren met passie voor muziek die samen met ervaren rotten concerten willen organiseren.

GUO-concertserie Groeten Uit Oisterwijk bestaat bijna twintig jaar, maar kent een voorgeschiedenis die teruggrijpt tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Sommige vrijwilligers van nu waren ook toen al bij voorlopers van GUO betrokken. De stichting heeft voldoende vrijwilligers, maar het bestuur wil in zowel haar vrijwilligersbestand als haar concertaanbod een verjongingsslag maken.

Wouter Vandenabeele

Singer-songwriters
Wat concerten betreft denkt ze bijvoorbeeld aan het plannen van meer singer-songwriters uit binnen- en buitenland die ook jongeren aanspreken. Die sluiten goed aan bij de akoestische zit-/luisterconcerten die GUO al jaren organiseert. Die omvatten vooral folk & roots, americana, world, klassiek en cross-overs. De stichting staat overigens open voor elk genre dat haar serie verrijkt.

Vrijwilligerstaken bestaan uit bestuurswerk (overleg, beleid, fondsenwerving, financieel beheer), programmering en promotie (boekingen, aanmaak en verspreiding persberichten, eigen GUO Muziekmagazine, affiches, seizoenskrantjes, social media, website, eigen YouTube kanaal), licht- en geluidtechniek, kassadienst, zaalinrichting, film- en foto-opnames, hand- en spandiensten op concertdagen.  GUO-vrijwilligers hebben gratis toegang tot GUO-concerten.

Interesse? Mail naar groetenuitoisterwijk@home.nl of bel naar 013 – 5210175.

 

Delen: