banner

Film: Pop Up bij Week van de Verbinding


Vrijdag 21 september was er de ‘Pop Up Sociaal Huis’, in de Week van de Verbinding.

Bij de Pop Up Sociaal Huis mocht ook een hapje niet ontbreken (Foto: Leny van Schijndel).

Het is de droom van de sociale ondernemers van de gemeente Oisterwijk om een Sociaal huis te realiseren, waarin ze samen kunnen werken. Een Sociaal Huis dat tegelijk ook een thuis is voor de kwetsbare inwoners van de gemeente Oisterwijk. Op deze dag, het was vrijdag Wereld Alzheimer Dag, presenteerden de sociale ondernemers van de gemeente Oisterwijk zich. Dat deden ze vooral in interactie met de bezoekers.

Er waren meerdere lokaal en sociaal actieve ondernemers aanwezig die vertelden over hun werk. Ook ontstonden er ontmoetingen tussen zorgende onderling, zowel van beroepsmatige als vrijwilligersorganisaties. Inwoners kregen informatie en konden kennismaken met een deel van het aanbod aan (informele) zorg in Oisterwijk.

Oisterwijk in Beeld heeft er onderstaande film van gemaakt, en Leny van Schijndel ging foto’s maken. Het is deze week het derde deel in berichtgeving over deze Week van de Verbinding.

Zaterdag 22 september is er bij The Inside nog het Intercultureel ontmoetingsfeest, van 19.00 tot 22.00 uur, met hapjes en drankjes uit diverse culturen!

 

DTZ logo low

Delen: