banner

EKWC Oisterwijk presenteert keramiek met diner


Deze zomermaanden kunt u genieten van een bijzonder arrangement  op misschien wel de levendigste plek van Oisterwijk!

Kip in klei, uit de oven….

Op een aantal vrijdagen, om 16 uur, wordt u verwacht bij Sundaymorning@ekwc op de KVL in Oisterwijk met een kopje koffie of thee en iets lekkers van de bakker. Jaarlijks ontvangt het keramiekcentrum ongeveer 60 kunstenaars, ontwerpers en architecten van over de hele wereld. U bezoekt de werkplaats van deze kunstenaars, waarbij de gids u zoveel mogelijk keramiek laat zien, horen, voelen, ruiken en natuurlijk… proeven!

Na de rondleiding schuift u aan bij De Kazerne voor een Brabantse boerderij-kip, gewikkeld in lotusblad en gegaard in … klei. De kip is gevuld met bacon en gamba’s en wordt geserveerd met een flinke hoeveelheid bbq groenten en XO saus. Hierbij een goed glas wijn en tafelwater.

Komt u proeven? Alleen na reservering via ekwc.nl op 21 september en 19 oktober.