banner

Afscheid Pastoor Van Buijtenen bij Petruskerk Oisterwijk


Op zondag 23 september vierden de parochianen in een goed gevulde St. Petruskerk om 11.00 uur een plechtige Eucharistieviering ter gelegenheid van het emeritaat van priester Christof van Buijtenen. Aan het eind van de viering hield pastoor Francis De Meyer een dankwoord over al het goede wat pastor Christof voor anderen, maar vooral voor de Oisterwijkse kerkgemeenschap heeft gedaan.

In de Petruskerk werd afscheid genomen van Pastoor Van Buijtenen (Foto: Dorris Rijnen).

Na afloop was iedereen welkom in het St. Jozefcentrum waar men onder het genot van een kopje koffie/thee frisdrank of een glaasje wijn persoonlijk afscheid kon nemen van Christof. Een aantal parochianen (kosters/lectoren etc.) hebben tijdens de receptie via een gedichtenbundel het verloop van de geschiedenis weergegeven over de werkzaamheden en samenwerking met en voor em. pastoor Christof van Buijtenen.

Ook waren er woorden van dank voor Gemma Prins, de huishoudelijke hulp van de Petruskerk.

Uit de serie Markant van Lovo een eerder uitgebreid gesprek met de pastoor:

Delen: