banner

Persoonlijke dementiezorg in zorgvilla Gardiaan


Wanneer dementie uw leven binnenkomt, is dat nogal ingrijpend. Dan is de vraag voor uzelf, uw partner of uw familielid: hoe nu verder, nu deze ziekte deel uitmaakt van uw bestaan?

Stepping Stones Home & Care is gespecialiseerd in kleinschalige zorg voor mensen met dementie. De eerste Brabantse locatie, zorgvilla Gardiaan in Dongen, heeft sinds mei van dit jaar haar deuren geopend. Locatiemanager Lisette van der Vliet: ‘In onze zorgvilla vinden ouderen met dementie een thuis waar ze volledig zichzelf kunnen zijn. Bij het dagelijks leven in de villa staan de dingen die de bewoners nog wel kunnen centraal. Persoonlijke aandacht, samen koken en andere gezamenlijke activiteiten in een huiselijke woonomgeving zijn hierbij essentieel.’

Een écht thuis

De warme sfeer bij Villa Gardiaan in Dongen

Zorgvilla Gardiaan biedt 33 ruime en sfeervolle appartementen in het recentelijk gerenoveerde klooster, deze kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden. ‘Mensen richten hun appartement in met eigen meubels, zodat het écht voelt als hun thuis. Op deze manier bieden wij onze bewoners een huiselijke, sfeervolle en vertrouwde woonomgeving. Wat in mijn ervaring heel belangrijk is voor mensen met dementie.’ aldus Lisette.

Een bezoek brengen aan Villa Gardiaan?
De keuze voor een geschikte woonomgeving voor uw partner of familielid is een zorgvuldig proces waarin Stepping Stones u graag adviseert en ondersteunt. Manager Welzijn en Zorg: Alie van der Brink helpt u graag via 088 – 11 32 000 of abrink@steppingstones.nl. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om op bezoek te komen in de zorgvilla. Meer informatie vindt u op www.villagardiaan.nl.

Delen: