banner

Open Dag Zorgtuinderij de Es in Haaren


Zorgtuinderij de Es in Haaren begeleidt mensen met beginnende dementie. Daarnaast helpt een groep mensen met psychiatrische problemen in de teelt van de biologische groente. Het is een mooie, groene, rustige plek aan de rand van het dorp Haaren. De zorgtuinderij biedt professionele zorg en beschikt over een gecertificeerd kwaliteitssysteem. Op vrijdag 10 augustus organiseert de tuinderij een open dag voor mensen met belangstelling in de zorgtak.

De aanschuiftafel bij Zorgboerderij de Es in Haaren

In de ochtend, tussen 10.30 en 12 uur ontvangen ze mensen met interesse in het werk voor de doelgroep psychiatrie en arbeidsre-integratie. Tussen 13.30 en 15.00 uur ontvangen ze mensen met belangstelling in de dagbesteding voor mensen met dementie. Leden van de (potentiële) doelgroep als ook hun begeleiders/mantelzorgers zijn van harte welkom.

Mocht u belangstelling hebben, of iemand kennen die behoefte heeft aan wat extra ondersteuning, dan bent u van harte welkom op Zorgtuinderij de Es, Eind 19c in Haaren. Aanmelden is fijn; dat kan via info@tuindees.nl. Mocht u interesse hebben in het aanbod van Zorgtuinderij de Es, maar verhinderd zijn op 10 augustus, dan kunt u mailen voor een aparte afspraak. Ook andere vragen zijn welkom via de mail.

DTZ logo low

Delen: