banner

Open Dag bij de Krekul Oisterwijk


Op zondag 26 augustus van 11.00 tot 16.00 is er een Open Dag bij De Krekul. U bent welkom in hun gebouw aan de Nicolaas van Eschstraat 30 in Oisterwijk. Tijdens de Open Dag kunt u zich ook inschrijven voor een van de cursussen.

Een eerdere open dag bij De Krekul in Oisterwijk

Ook dit jaar zullen alle docenten u vrijblijvend informeren over het cursusaanbod in het nieuwe seizoen, en tonen zij werk van cursisten uit voorgaande seizoenen. U zult verrast zijn  van hetgeen u zelf kunt maken! Ook al onze nieuwe docenten zullen dit jaar aanwezig zijn om u uitvoerig te kunnen informeren over de vele mogelijkheden bij de Krekul. Wilt u niet wachten tot de open dag? Kijk dan nu vast op www.krekul.nl voor het complete cursusaanbod.

Over de Krekul:

De Krekul is een creatief en cultureel centrum in Oisterwijk waar jong en oud in een gemoedelijke sfeer deel kunnen nemen aan een groot aantal cursussen. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers kunnen we de cursussen tegen een de laagst mogelijke prijs aanbieden. Goed opgeleide docenten, vriendelijke gastvrouwen en gastheren, een Rijksmonument als centrum en een ongedwongen sfeer, maken dat u zich snel thuis zult voelen bij De Krekul.

Het gebouw is ondanks haar rijke historie, voorzien van alle moderne gemakken zoals een goede verwarming, LED-daglichtverlichting in het schilderlokaal en fijnstof-afzuiging in de beeldhouwlokalen. Er is altijd een mooi vers kopje koffie, thee  of chocolade beschikbaar en er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte.

Delen: