banner

Nieuwe gezichten bij Politie Oisterwijk


Even bellen, of een mailtje sturen kan ook. Als je vragen of opmerkingen hebt voor de wijkagenten in Oisterwijk, is het ook fijn daar een gezicht bij te zien. Sommige van hen zijn er al wat langer; andere kort.

Van links naar rechts op de foto de Oisterwijkse wijkagenten Frank de Laat, Andre Duister, Paul Huisman en Stijn Bovée.

Samen bemannen ze de wijken van Oisterwijk en buurtschap Heukelom. Ze maken onderdeel uit van Team Groene Beemden, met formeel hun adres aan de Brucknerlaan in Tilburg, maar deze lokaal betrokken agenten werken vanuit hun post aan de Blokshekken in Oisterwijk. Die post is niet altijd bemand, maar het doen van een aangifte op afspraak, kan daar bijvoorbeeld op donderdag. Telefonisch is de politie wel 24 uur, alle dagen in de week bereikbaar via 0900-8844, en ook voor de wijkagenten kunt u dat nummer bellen. Via www.politie.nl kunt u hen ook een mailbericht sturen.

Bij verdachte situaties, of wanneer acuut actie gewenst is, belt u direct 112!

Delen: